La pas… de jazz prin Bucuresti

A venit canicula si nu stiu despre voi dar pe mine una toropeala aceasta ma duce cu gandul la palmieri, la fosnet de valuri, la o escapada la ski, la faptul ca anul trecut pe vremea asta strabateam America Latina … la orice altceva numai la prafuitul Bucuresti nu.

Cu aceste ganduri am pornit miercuri seara inspre strada Xenofon, locatia sedintei foto, impreuna cu Adi, cu geanta doldora de echipament si cu dorinta secreta de a transporta calupuri de gheata in loc de obiective foto.  Dispozitia mi s-a schimbat insa brusc cand au aparut Alin si Iulian, cei pe care aveam sa ii fotografiem. Si nu doar pentru ca, dupa cum v-am obisnuit: toate modelele mele arata exceptional de bine (!), ci si pentru ca au dorit sa facem o sedinta foto muzicala si si-au adus fiecare instrumentul la care canta: saxofonul si chitara. Pe Iulian il cunosc si nu de putine ori l-am auzit cantand la chitara: stiam cat de talentat este, insa mi-a facut o deosebita placere sa-l aud acompaniat si de Alin la saxofon.

Chiar daca nu a fost un concert in toata regula, locatarii strazii Xenofon si mai apoi cei din Centrul Vechi (ca sa nu ii mai mentionez pe cei doi fotografi) s-au delectat putin cu acorduri de jazz insotite de parfum de tei chiar de Ziua Copilului.

A propos: La Multi Ani de Ziua Copilului!!! (cu o mica intarziere 🙂 )

Sa aveti o zi fabuloasa!

Andra Mara

Untitled_Panorama1

_MG_1998-bw_MG_2034

_MG_2020_MG_2102_MG_2073_MG_2063

Iulica panorama

_MG_2061

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *