Skaters, Light and Husky Eyes

Nu stiu altii cum sunt, insa pe mine doua lucruri m-au fascinat de cand eram mica: lumina si vantul. Adica…serios: mi-as fi dorit sa fiu vant in loc de om iar placerea mea cea mare era sa vad cat pot rezista in bataia vantului. Cand erau furtunile cele mai mari, atunci ma suiam pe bloc si imi placea sa simt cum vantul imi taia respiratia si fulgerele erau in toi. Stiti voi, toate acestea intr-un mod cu totul si cu totul ne-suicidal (doar eram inconjurata de paratrasnete) ci poate doar mary poppins-ian caci vantul aproape ma lua cu totul de pe acoperis.

Cat despre lumina, aveam capacitatea “uimitoare” de a privi minute in sir razele de soare galbene si moi care in orele dupa-amiezii se revarsau manunchi pe geamul bucatariei si antrenau pana si firele de praf intr-un dans auriu al veseliei.

Cum in vant nu am reusit sa ma transform, joaca aceasta cu lumina a tot continuat, pe masura ce am crescut am studiat-o tot mai mult iar sambata am profitat de faptul ca aveam doritori in persoana lui Adi si asa s-a nascut o noua sedinta foto pe care o impartasesc cu voi mai jos.

Sa fie lumina! In pasajul Lipscani. Si muzica, caci un tip canta foarte frumos la chitara chiar langa noi. Adi este gata sa incercam tot mai multe setup-uri de lumini asa ca incepem in forta. 

_MG_1675

“To skate or not to skate? There is no question”; “Scars are like cheap tattoos” si  “A new skate of mind” sunt toate slogane care imi trec prin minte dar mai bine ma concentrez pe butonul aparatului: momentul e prea frumos ca sa-l ratez

_MG_1687

Nicolae are 11 ani. se da cu skate-ul pe langa noi insa se opreste linistit. Este mai interesat de skateboard-ul lui Adi decat de cum aranjam noi luminile. Apoi e dornic sa ne arate cat de bun skater este el. Discuta rulmenti, tehnici … Am invatat ceva de la micutul Nicolae: cultura skaters inseamna atitudine si curaj.

_MG_1696

Lumina din imaginea de mai jos se numeste “Rembrandt”. Fotografia a fost facuta de Adi si mi-as dori sa-l reintalnesc pe Nicolae ca sa i-o pot da. 

_MG_1711

Schimbam locatia si ajungem in Parcul Tineretului. Si … nu stiu daca am mai mentionat, insa modelele mele intotdeauna sunt cele mai frumoase! _MG_1723

Board-ul lui Adi este foarte colorat si are caracter. Sunt convinsa ca ar avea o gramada de istorisiri de povestit daca ar putea vorbi. 

_MG_1739

Sa fii fotomodel poate fi epuizant uneori, asa ca Adi ia o pauza de relaxare

_MG_1743

Cu atitudine si cu ochi de husky, Adi este modelul desavarsit

_MG_1750_MG_1754

Ne mai jucam putin si apoi plecam spre casa: Adi cu skateboard-ul la subrat, eu cu inima plina de poze

Untitled_Panorama1

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *