Ochi-ca-marea, un lan de grau si un apus mirific … by Adi G.

Initial am spus ca nu voi face o postare pe blog despre sedinta aceasta, insa sunt atat de mandra de Adi si fotografiile pe care le-a realizat, incat nu am cum sa o las sa treaca fara sa-i acord un loc de onoare in galeria Magazinului de Poze. De la inceput vreau sa mentionez ca toate fotografiile sunt realizate de Adi, eu nefacand altceva decat sa fiu pe post de hamal, “stativ de lumini” si instagrammer, exact ca un asistent adevarat 🙂

Mult asteptata sesiune foto s-a petrecut miercuri iar Adi a planuit totul pana in cel mai mic detaliu. Mai-mai sa fi zis ca a planuit si lumina apusului de soare, ca prea era perfecta. In apararea lui vreau sa cred ca nu a planuit si multitudinea de insecte care roiau deasupra noastra spre amuzamentul dar si disperarea mea. Numai a mea pentru ca Maria si Ana erau prea absorbite de frumusetea lanului de grau si de indicatiile pe care Adi le dadea cu siguranta unuia care face lucrul acesta zilnic.

As mai avea de mentionat ceva despre niste fosnituri suspecte care se auzeau prin lanul de grau la picioarele mele, insa prefer sa cred ca erau iepuri si sa nu va mai tin din admiratul catorva dintre cele mai reusite poze.

Sa aveti o zi minunata!

_MG_2132_MG_2140_MG_2289_bw_MG_2145_MG_2160_MG_2196_MG_2189_MG_2149

_MG_2172

 

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *