Craiasa Zapezii avatar style

Dimineata incepe calm si cu un sofer de uber care nu prea stie cum sa ma duca la destinatie, locul magic unde trebuie sa ne pregatim si unde ma asteapta cea mai draguta pisica: Pussy. Planuisem sedinta foto de cateva saptamani bune, insa ba vremea nu tinea cu noi, ba nu gaseam modelul perfect, ba aveam agendele pline … Conceptul Craiasa Zapezii presupunea un model eteral, cu ochi albastri si trasaturi delicate si aceasta nu se gaseste asa usor. Dar Dumnezeu a tinut cu noi si de data aceasta si am sfarsit prin a avea echipa perfecta pentru sedinta noastra foto de iarna asa ca in dimineata zilei de 4 Februarie iata-ma urcata cu trusa foto intr-un uber, luptandu-ma cu un sofer novice si o baterie de telefon pe terminate.

Ajunsa la destinatie, Pussy ma intampina in prag si imediat ma indragostesc de ea. Mi-a fost teribil de greu sa ma abtin sa o cocolesc atat cat vroiam si aceasta doar pentru ca trebuia sa fac poze Andreei si Larisei care deja incepusera machiajul.

Larisa, model la Rue Des Modeles, este tot ceea ce imi imaginam pentru conceptul acesta (multumesc Mimi si Cosmin!). Andreea de la Electra Make Up Artist, o magiciana in arta machiajului, deja aplica primele tusuri ale machiajului fantezist.

Ni se alatura si Ioana, un hair stylist entuziast care creaza cu succes o coafura extrem de complicata. 

Larisa glumeste si ne spune cat de rasfatata se simte cand in acelasi timp cineva ii face coafura si altcineva machiajul 🙂

Ultimele retusuri sunt finalizate asa ca ne indreptam spre parcul Herastrau, locatia noastra si ne punem pe treaba.

Minunatia aceasta de rochie a fost creata de Mimi Chipaila. Mimi este un designer vestimentar autohton dar cu aparitii in diverse publicatii de specialitate internationale (can you say VOGUE?) 🙂 Puteti vedea mai multe din creatiile sale pe site-ul sau, Mimi by Mimi Chipaila. Eu una stiu ca de abia astept sa-mi cumpar ceva de la ea! 

Coronita este facuta special pentru aceasta ocazie de o buna prietena a mea, Simona Micliuc, care s-a specializat in decoratiuni pentru receptii si event planning. Ma bucur sa va spun ca de curand si-a deschis si un website Monique’s Art Simona Micliuc

Aceasta este fotografia mea preferata! 


Multumesc celor care au colaborat si au facut ca acest concept sa devina realitate:

Makeup: Electra Make Up Artist

Hair: Ioana Liana

Vestimentatie: Mimi by Mimi Chipaila 

Model: Larisa B Oana de la Rue Des Modeles

Decoratie: Monique’s Art Simona Micliuc

Sa aveti o zi plina de binecuvantari!

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *