Ochi-ca-marea, paiete si un scaun galben

Pentru ca “I’m a sucker for blue eyes” asa cum zic americanii, a trebuit sa o fotografiez a doua oara pe Ana. Chiar asa: a trebuit. Cu bold. Literalmente. Imi aduc si acum aminte cand eram cu afaceri in Brazilia anul trecut: aveam o sedinta cu clientul, directorul financiar de acolo, un barbat cu cei mai frumosi ochi albastri pe care ii vazusem vreodata. In timp ce omul imi povestea pe indelete problemele la care cauta solutii, eu nu puteam gandi decat “Ohhhh, ce albastru intes!!!” si “Oh, shoot! Acum trebuie sa ii raspund si habar n-am ce a vorbit pana acum timp de zece minute fiindca am fost prea ocupata sa ma holbez la ochii lui”.

Fast forward la sedinta de joi si hop Ana in fata obiectivului meu: cu ochii ei azurii ca marea, blonda si diafana. Pe langa faptul ca este frumoasa si are o personalitate placuta, este si desteapta. Serios: a luat bacul anul acesta prima pe liceu, cu o medie peste 9,00!!

Nimic nu putea sa ii eclipseze frumusetea asa ca in fotografiile noastre am incercat un look delicat, suav dar si unul mai indraznet. Oh, si am avut si un scaun galben. Enjoy 🙂

_MG_2626

_MG_2652_MG_2629

_MG_2680_MG_2719_MG_2722_MG_2751_MG_2749

_MG_2762
_MG_2764

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *